TOP HOTEL Praha Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 200 recenzí

  • Personál

    83%
  • Čistota

    84%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Lucie

skupina přátel, 28.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • dobré jídlo, prostorný pohodlný pokoj s velkou postelí a vanou, dobrá dostupnost do centra

  • není možnost plavání po ránu, večer není v hotelu co dělat, pokud nechcete jít do kasina

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dagmar Rollerova

mladý pár, 18.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • zastávka busu hned u hotelu dominantní krásná vstupní hala

  • pokoje a koupelna by mohla být modernější nebo novější moderní televize wifi na pokoji přidat do balíčku masáže a solárko

Personál
7
Služby
5
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Kateřina

mladý pár, 12.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Hotel byl moc pěkný, vše bylo v naprostém pořádku přesně, jak bylo domluveno. Spokojenost byla i se snídaněmi a večeřemi bufetovou formou, kde byl celkem velký výběr. Můžeme jen doporučit :)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina s malými dětmi, 8.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Nejlepší bylo welnes centrum ,krásný bazén s výhřivkou, sauna,pára , solárko a posilka v jednom , masáže taky super :-) , snídaně i večeře super.

  • Jinak od Top hotelu jsme čekali lepší pokoje a klimatizace nám nějak nefungovala.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Hana

dospělý pár, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Veronika

skupina přátel, 31.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Hotel moc pěkný,pokoje i ostatní prostory čisté.I přesto že se tam pohybovalo spoustu lidí různých národností,po hotelu byl klid i v noci.Celková spokojenost a vše v pořádku.

  • Chyběl mi špunt ve vaně a u snídaní by mohl být bohatší výběr uzenin a sýru.

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Brothánková

dospělý pár, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Jungvirtová

dospělý pár, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Parkovné nebylo v ceně služeb. 800,- Kč za parkování na den je trošku moc.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
TOP HOTEL Praha odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Vaše auto jste měl asi zaparkovaná na VIP stání, kde je poplatek 800,00 CZK, náš hotel má k dispozici i standardní parkování, kde je poplatek cca.: 140,00 CZK/24hodín.

Jitka Čermáková

dospělý pár, 16.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milada Prouzová

dospělý pár, 3.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice jsem byla spokojena s komfortem, čistotou, službami a personálem Top Hotelu Praha.Snídaně i večeře byly opravdu bohaté a různorodé. S manželem jsem vyzkoušela bazén i saunu. Překvapila nás všude čistota a pořádek i příjemná a ochotná recepční.Pokoj čistý, vkusně zařízen. Koupelna opravdu top.Jestliže v budoucnu navštívím Prahu, tak zvolím opět Top Hotel Praha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

dospělý pár, 23.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • slušné jednání personálu, výborná kuchyně, čistota všude, pokoje hezky vybavené, povlečení heboučké, teplo na pokoji...jenom samá chvála, byli jsme mile překvapení.Měli jsme k pobytu Wellness, také jen chvála.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Šrejber

dospělý pár, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Personal je na vysoké úrovni,vstřícný a pozorný,úklid pokoje je diskrétní.Měli jsme Wellnes a paní za pultem u bazénu je vstřícná a ochotná,kohokoli jsme oslovili kvůli něčemu,snažil se nám pomoci,toho si ceníme.Jídlo bylo výborné,velké množství,jen večer by mohla být také káva k zákuskům,je to jen nápad,paní si je pochvalovala,ale chutnají více opravdu s kávou:-)

  • Nelíbí se mi ,,placené´´ parkoviště u Hotelu s velkým ,,H,,ale chápu,že musíte z něčeho platit hlídače,proto jen 9.hvězdiček cena/kvalita

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Roman

dospělý pár, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • velikost pokoje, čistota, velký výběr při stravování

  • obsluha v hotelovém baru vůbec nezvládala přinést pití, platí se hotelové parkoviště! I při větší obsazenosti hotelu nebyly zapnuty všechny sauny.

Personál
6
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

KVĚTA ZÍDKOVÁ

dospělý pár, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byli jsme moc spokojeni,krásný bazén,dobré jídlo ochotný persponál

  • Trochu nám vadil špatný signál televizoru

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Iva

dospělý pár, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • velmi čisté pokoje a sociální zařízení, pěkný čistý bazén a sauny,velký výběr bufetových snídaní a večeří

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ján Polačko Ing.

dospělý pár, 19.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vynikající ubytování i stravování. Krásný hotel i dostupnost do centra Prahy. Děkujeme.

  • Není žádné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín Strapina

rodina s malými dětmi, 15.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Personál recepce velmi neochotný jinak velmi ochotný personál,obrovský problém parkování- nelze zaplatit na recepci a vyjíždět a vracet se -3 parkoviště hlídá jeden člověk znějaké externí firmy. Uroveň služeb a pokojů odpovídá možná 3 hvězdičkám- na pokoji televize z muzea -poruchová nereagující, vana nefungující -chybí odtokový ventil -no na 3 hvězdičky možná čtyři určitě ne. Jinak dobrý výběr a chutné jídla.Bazen slušný vířivka vůbec nešla. Mají co dohánět

  • Personál recepce velmi neochotný jinak velmi ochotný personál,obrovský problém parkování- nelze zaplatit na recepci a vyjíždět a vracet se -3 parkoviště hlídá jeden člověk znějaké externí firmy. Uroveň služeb a pokojů odpovídá možná 3 hvězdičkám- na pokoji televize z muzea -poruchová nereagující, vana nefungující -chybí odtokový ventil -no na 3 hvězdičky možná čtyři určitě ne. Jinak dobrý výběr a chutné jídla.Bazen slušný vířivka vůbec nešla. Mají co dohánět. Parkování děs běs -skoro jsem zmeškal domluvenou schůzku-naštěstí na mě počkali ale vyjíždět čtvrthodiny !!!!!!!!!!!!!!

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Jaroslav Janošek

dospělý pár, 15.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Byli jsme naprosto spokojeni

  • Nevhodné chování některých návštěvníků -hluční,jen poznámka, netýká se hotelového personálu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman Zmátlo

dospělý pár, 14.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludmila Hrůzková

dospělý pár, 11.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super ubytování a perfektní služby,rádi se tam vrátíme a pobyt v tomto hotelu doporučujeme.Manžele Hrůzkovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10